Tjänster


Kranbilar


Vi kan erbjuda kranbilar från 16 tonmeter till 92 tonmeter. Med våra olika typer av bilar kan vi erbjuda allt från den enklare leveransen där kranen behövs för att lasta eller lossa till det stora montaget där kranen blir en viktig kugge i byggprojektet. Vi har utrustning och stor erfarenhet som gör att vi löser de flesta av dina lyftproblem.  Exempel på vanliga uppdrag är lyft av takpannor, lyft och transport av båtar och montering av hus,takstolar etablering av TA i samband med vägarbete osv. Läs mer och se bilder på våra kranbilar på sidan Anlita kranbil i Växjö


Maskin/SpecialtransporterMaskiner både på hjul och larver kör vi i hela Sverige. Andra typer av specialtransporter oavsett om det är högt långt eller brett löser vi och har vi inte riktigt rätt resurser har vi ett stort kontaktnät. Vi ombesörjer även följebilar och tillstånd och har generella tillstånd för bred och lång last både i Sverige och Europa. Exempel på specialtransporter är rördelar, prefab-betong, husmoduler, båtar,industrimaskiner och stålkonstruktioner. 


Lastväxlare


Vi har ett flertal lastväxlare och ett 50tal olika flak o containrar. Dessa kan anpassas både för avfall,spannmål grus, maskiner och betongtransporter. Vi hyr även ut containrar till din avfallshantering.


Grustransporter


Vi säljer och levererar ett fullsortiment av grus och makadam i kronobergs län och kan leverera både med tippbil, kranbil med skopa eller i storsäck. Hör av dig så hjälper vi dig med vad du behöver till ditt projekt.


Bod/Modultransporter


Vi är idag en av södra Sveriges största transportör av bodar och kör åt flera av de stora uthyrningsföretagen. Vi har resurser både med och utan kran och har skaffat oss stor erfarenhet av bodetableringar.
Hjullastare


Med våra hjullastare kan vi bistå med lastningar och lossningar av bilar, planering av planer och materialhanteringen på ditt bygge eller industri. Vi kan även hjälpa er med snöröjning och halkbekämpning. Vi har hjullastare både i Växjö och i Vislanda området.


Bud/Följebilar


Vi har ett flertal bilar redo både för det akuta budet som måste gå iväg med en gång eller den lilla leveransen där våra lastbilar är lite för stora. Följebilar kör vi både där vi själva utför transporten samt åt flera av våra samabetspartners.


Bygglogistik


Har du stora flöden med material till ditt bygge men ingen plats att förvara det på? Låt oss samla ihop dina leveranser för att sedan leverera rätt material när du verkligen behöver det. Vi kan även samlasta från flera olika leverantörer så att dina transporter till bygget blir så få som möjligt.


GG Åkeri AB © 2022 - För alla transporter tillämpar vi Alltrans 2007